Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dissabte, 19 de maig del 2012

Observatori de Pujalt -de primària a Universitat-

L’Observatori de Pujalt funciona  a ple rendiment amb la presa de dades meteorològiques, visites escolars i de diferents grups, amb tallers i  observacions astronòmiques.

L'Albert Borràs és el responsable de l'Observatori. Anteriorment era professor de Institut cosa que fa que el seu mètode d'ensenyament de la meteorologia sigui molt didàctic i peculiar. Les seves explicacions "enganxen" ràpidament amb els nois i les noies i sobretot les fa molt amenes i pedagògiques posant clars exemples i demostracions científiques.



Per la seva experiència té l'habilitat d'adaptar el vocabulari a nens i nenes de primària com a nois i noies d'Universitat i també a grups amants de la meteorologia.

Visitar l'Observatori de Pujalt no defrauda mai i sobretot podreu elegir sobre un ventall molt ampli d'activitats que any rera any amplia i reforça. Són activitats tant de dia com de nit cosa que fa que el fet d'allotjar-vos en el Casal La Salle us faciliti moltíssim realitzar totes les activitas que ofereix.

Activitats ofertades a les Escoles: